Наші випускники

 Подумки повертаючись у 2015 рік згадую той день, коли вперше переступила поріг такого рідного факультету психології Волинського національного університету імені Лесі Українки. Жодними словами не можна описати ті емоції, які подарувало мені студентське життя, кожен день якого був неймовірним! Проте, тоді я ще не знала, що навчання на бакалавраті це лише початок нової та барвистої сторінки мого життя. Ці 4 роки пройшли швидко, але згадка про них назавжди залишиться у моєму серці. Кожен день був сповнений новими знаннями, участями у науково-практичних конференціях, семінарах, всеукраїнських конкурсах та олімпіадах, написаннями наукових публікацій, але й також новими знайомствами та поїздками. Викладачі також сприяли і волонтерській діяльності, ми проводили майстер-класи на рідному факультеті та по школах м. Луцька, брали участь також і в різних міських ярмарках та заходах. Цікавим досвідом для мене під час навчання, також були виступи на телебаченні.

Тому я продовжила навчання вступивши на магістратуру за освітньою програмою «Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)» такого вже рідного «alma mater» не роздумуючи! Саме цей період навчання дозволив пожинати плоди праці минулих років! Навчання на магістратурі дало можливість не лише здобувати високопрофесійні знання, але й застосувати їх на практиці: участь у міжнародних і всеукраїнських конференціях, консультування при кафедрі у Психологічному консультативному центрі під керівництвом викладачів, співпраця з психологічними закладами міста та омріяну роботу у КЗВО «Волинський медичний інститут», де працюю і зараз.
Студентські роки на рідній кафедрі практичної психології та психодіагностики дійсно чудові і так приємно їх згадувати. Викладачі кожного дня давали нам не лише нові професійні знання, а й підтримку усіх починань, допомагали у реалізації і цим стали такими рідними, що при кожній зустрічі хочеться дякувати за їх титанічну працю й бажати найкращого для них. Щиро вдячна за постійну підтримку, хороше слово та цінні професійні знання науковому керівнику Людмилі Іванівні Магдисюк. Саме під Вашим наставництвом вдалося успішно завершити навчання і обрати омріяний напрям роботи у психологічній практиці.
«І кожен фініш – це, по суті, старт». Це дійсно так, тому бажаю усім випускникам, студентам і викладачам, щоб кожен фініш був початком для нових звершень, успіхів та руху вперед!
Практичний психолог КЗВО «Волинський медичний інститут»
Богдана Патута
(випускниця факультету психології, освітньої програми «Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)» 2021 року)



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття