Наші випускники

 Максимчук Лариса Володимирівна – випускниця факультету психології, освітньої програми «Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)» 2021 року.

Місце роботи. Фінансовий директор Приватного акціонерного товариства «СЯЙВО» (завод металевих виробів) з 2008 року.
Після закінчення навчання в Волинському державному університеті імені Лесі Українки (факультет математики) в 2000 році продовжила навчання у Луцькому національному технічному університеті на факультеті «Економіка та бухгалтерський облік», одночасно працюючи головним бухгалтером та отримуючи практичний довід застосування отриманих знань.
До здобуття освіти психолога мене підштовхнула ціла низка питань, які закономірно постають перед кожною людиною: Чому люди поводяться так або інакше? Наше життя сьогодні - це наслідок наших вчинків і думок вчора? А чому вчора ми думали саме так? І взагалі: де щастя людини, в чому сенс життя? Після прочитання багатьох книг, відвідавши багато тренінгів та семінарів, я нагромадила неймовірну кількість інформації і дійшла висновку - все знаходиться в нас, всі відповіді теж всередині. Залишилось дослідити цю «середину». Для цього я вирішила скористатись перевіреним методом - здобути відповідну освіту, тобто отримати системні практичні знання та навички, заглибитись в науку: магістр-практичний психолог. Мої дві перші вищі освіти (математик, економіст) вже дали свої плоди - я соціально та економічно реалізована жінка, маю сім’ю та власну справу. Тому, після 20 років роботи в бізнесовому просторі, здобула знання на кафедрі практичної психології та психодіагностики, в сфері практичної психології, на магістерській програмі «Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)» факультету психології Волинського національного університету імені Лесі Українки.
За період навчання я познайомилась, а тепер вже і потоваришувала, з величезною кількістю цікавих людей, однодумців і професіоналів. Всі викладачі з неймовірною щедрістю та наснагою ділились власними знаннями та практичним досвідом. Ми, магістри, створили власну команду з наукових психологічних досліджень, кожен з нас з захопленням відкривав і ділився своїми доробками. Ми проводили тренінги для студентів 1-2 курсу, проходили практику на базі Волинської психіатричної лікарні. Я вдячна за можливість практичного застосування теоретичних та практичних знань на базі Психологічного консультативного центру, що діє при кафедрі практичної психології та психодіагностики, своєму науковому керівнику магістерської роботи Мушкевич Мирославі Іванівні.
Цікавим досвідом було проведення різних занять з Арттерапії кожним магістром за окремими напрямками під керівництвом завідуючої кафедри практичної психології та психодіагностки Магдисюк Людмили Іванівни: ми протестували на власному досвіді багато методик, технік та їх вплив на людину.
Тепер знання я використовую не лише в побутовому та економічному житті, а й ділюсь ними і допомагаю людям в приватних консультаціях. Вивчення психології дає той «невистачаючий пазл» для сформованої гармонійної особистості сучасності, особливо в контексті розвитку подій в світі та сьогоднішній Україні.
Безмежна вдячність нашим викладачам за віру в кожного студента та професіоналізм!
Лариса Максимчук – випускниця факультету психології, освітньої програми «Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)» 2021 року.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття