Наші випускники

 Рижанова Анастасія Андріївна – випускниця факультету психології, освітньої програми «Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)» 2021 року.

Місце роботи - 14 окрема механізована бригада імені Романа Великого, посада - офіцер-психолог реактивного дивізіону, старший лейтенант.
Після закінчення Київського університету імені Бориса Грінченка, а саме кафедри «Соціальна педагогіка та практична психологія» та кафедри військової підготовки Національного університету оборони України імені Івана Черняховського за спеціальністю «Соціальна психологія» (2018 р.), отримала військове звання «молодший лейтенант» та розпочала військову кар’єру у місті Володимир.
З набуттям певного досвіду та бажанням продовжити навчатися, вирішила вступити на магістратуру, факультету психології Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Навчаючись в цьому навчальному закладі я познайомилась з неймовірними викладачами, професіоналами своєї справи, які поєднували безмежну любов до студентів та вкладали у нас той скарб сфери практичної психології, який на даний час, як ніколи важливий.
Протягом навчання у магістратурі на кафедрі практичної психології та психодіагностики ми вдосконалювались з кожним днем, заглиблювались в арттерапію, проводили індивідуальні консультації під керівництвом викладачів у Психологічному консультативному центрі при кафедрі, тренінги, брали участь в міжнародних конференціях, науково-практичних семінарах, що дало змогу підвищувати свої професійні навички. Я неодноразово брала участь у кафедральних заходах: виступала на секційних засіданнях конференцій та семінарів, проводила майстер-класи.
Особисто для мене університет став частинкою життя, адже завдяки колективу факультету, а саме: Дучимінській Тамарі Іванівні, Магдисюк Людмилі Іванівні та Мельнику Антонію Петровичу, мені вдалося показати гарні результати на щорічному Одеському конкурсі психолога Збройних Сил України.
З початком повномаштабного вторгнення російської федерації на територію України перебуваю разом зі своїм особовим складом на фронті, де на даний момент маю змогу надавати психологічну допомогу військовослужбовцям, які цього потребують. Мені приємно, що в будь-яку хвилинку, я можу зателефонувати або написати своїм наставникам-викладачам і отримати поради, рекомендації.
Велика подяка Вам, викладачі, за вашу працю, адже війна змінила кожного, і хто, як не ми, практичні психологи, повинні відновлювати психічне здоров’я кожного, хто зазнав болю від пережитого.
Офіцер-психолог реактивного артилерійського дивізіону, старший лейтенант Рижанова Анастасія Адріївна


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття