Практика у магістрів-практичних психологів

В  рамках проходження "Психоконсультативно-терапевтичної практики" магістрантами групи Пп-52 М та "Переддипломної практики" - здобувачами вищої освіти групи Пп-62 М освітньо-професійної програми "Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)", 21 вересня було відвідано базу практики - Державну реабілітаційну установу "Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю "Пролісок".

Методист закладу Руслана Арсентівна Мотовільська та Директор центру Людмила Валентинівна Казмірук розповіли студентам про особливості роботи Центру, його напрямки діяльності та про дітей, із якими вони працюють.
Гарант ОПП Мушкевич М.І. зауважила, що кафедра практичної психології та психодіагностики та Центр співпрацюють вже багато років, адже тут студенти здобувають необхідні вміння та навички для практичної роботи.
Завідувач кафедри Магдисюк Л.І. запросила працівників Центру до участі у науково-практичному семінарі "Актуальні проблеми практичної психології у Волинському регіоні", що відбудеться 26-27 листопада 2021 р. Також наголосила, що при кафедрі діють курси підвищення кваліфікації та запросила працівників доєднатися до навчання.
Куратор групи і відповідальна за практику на кафедрі Шкарлатюк К.І. подякувала Людмилі Валентинівні та Руслані Арсентівні за допомогу та сприяння у навчальній діяльності студентів-практичних психологів.













Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття