Співпраця

 Сьогодні, 14.09.2021 р.  відбулася зустріч між науково-педагогічними працівниками кафедри практичної психології та психодіагностики Волинського національного університету імені Лесі Українки та кафедри соціогуманітарних технологій Луцького національного технічного університету.

На зустрічі обговорювалися питання перспектив співпраці, зокрема завідувачка кафедри соціогуманітарних технологій Оксана Миколаївна Жук зауважила, що обмін досвідом та проведення спільних заходів сприятимуть успішному проведенню наукових досліджень.

Викладачі кафедри практичної психології та психодіагностики, гарант ОПП "Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)" Мирослава Іванівна Мушкевич та завідувачка кафедри Людмила Іванівна Магдисюк, підкреслили, що співпраця між кафедрами та навчальними закладами стане важливим кроком у проведенні спільних семінарів, конференцій та наукових досліджень у сфері практичної психології.

За підсумками зустрічі вирішили: 

1) залучити здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників Луцького національного технічного університету до участі у науково-практичному семінарі "Актуальні проблеми практичної психології у Волинському регіоні" (26-27 листопада 2021 р.).

2) запросити на курси підвищення кваліфікації, що діють при кафедрі практичної психології та психодіагностики здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників Луцького національного технічного університету.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття