Кафедра практичної психології та психодіагностики ВНУ імені Лесі Українки  

Волинський національний університет імені Лесі Українки.

ПРАКТИЧНІ ПСИХОЛОГИ
🎓
Згідно положення про формування освітніх програм у ВНУ імені Лесі Українки, кафедрою практичної психології та психодіагностики було проведене розширене засідання кафедри, для обговорення освітньо-професійних програм Практична психологія першого (бакалаврського) рівня освіти та Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія) другого (магістерського) рівня вищої освіти.
На зустріч, для обговорення освітньо-професійних програм були запрошені стейкхолдери та роботодавці (Сакуляк Віта, директорка Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок»; Склезь Тетяна, завідувачка Притулком для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Державна установа: Волинський обласний центр соціально-психологічної допомоги; Сойко Оксана, співзасновник центру розвитку дитини «Сходинка в майбутнє»), також здобувачі вищої освіти, представники студентського самоврядування, старости академічних груп. Усі вони відзначили актуальність, значимість ОП та внесли свої побажання, щодо вдосконалення освітніх компонентів.
Присутніми були й випускники ОП Практична психологія Сляднєва Вероніка, Бульчик Тамара, Шабала Яна та професорсько-викладацький склад, який здійснює виконання вимог освітньої програми, забезпечує викладання та розвиток ОП.
Гарант ОП Практична психологія першого (бакалаврського) рівня освіти доц. Ірина Грицюк ознайомила із змінами до стандарту вищої освіти. Вона відзначила актуальність реалізації Національної стратегії із створення безбар'єрного простору в Україні та ознайомила з внесеними змінами у Стандарт вищої освіти України із галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 «Психологія».
Гарант ОП Практична психологія другого (магістерського) рівня освіти доц. Катерина Шкарлатюк відзначила безперервність процесу удосконалення ОП та подякувала за зацікавленість усіх присутніх до наших освітніх програм та значення того, щоб кожен міг внести свою пропозицію, яка б була корисною для покращення освітнього процесу та, власне, освітньої програми.
Декан факультету психології доц. Тамара Дучимінська відзначила здобутки кафедри, привітала з успішно пройденою акредитацією магістерської програми, та закликала до активного обговорення та пропозицій усіх присутніх.
Завідувачка кафедри доц. Людмила Магдисюк, подякувала усім присутнім, розповіла про великий вибір освітніх компонентів у навчальних планах, як на першому (бакалаврському) так і на другому (магістерському) рівні вищої освіти. Закликала присутніх активно включатись в обговорення та подякувала за пропозиції.
Дякуємо усім за активну участь та підтримку!










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття