А це для нас завжди набуття нового досвіду
Наша спільна робота має високу ціну, адже дуже важлива
❗
Вкотре під час зустрічі з викладачами кафедри обговорювали питання удосконалення освітньої програми. Запрошені стейкхолдери висловили готовність сприяти практичній підготовці здобувачів вищої освіти, надавати їм можливість проходження виробничої практики у багатьох організаціях та надавати базу для виконання наукових досліджень магістрами. Жваву дискусію викликало питання забезпечення відповідності програмних результатів навчання запитам сучасних організацій.
Зустріч виявилась цікавою та стала корисною і для студентів, і для викладачів, і для стейкхолдерів
Висловлюємо надію на успішний початок та ще успішніше продовження співпраці на благо наших спільних інтересів, а також на подальше збільшення досягнутих показників спільної роботи
Від колективу Волинського обласного центру соціально-психологічної допомоги бажаємо колективу Кафедри практичної психології та психодіагностики Волинський національний університет імені Лесі Українки успіхів і процвітання!
Готові підтримувати усі ваші ідеї та претендуємо на взаємність! Дякуємо за чудовий настрій від теплого спілкування! Бажаємо вам бравих ідей, великого ентузіазму і щастя, як невід’ємний компонент життя!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття