Університет_Лесі_Українки

Сьогодні на кафедрі практичної психології та психодіагностики відбулась зустріч зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня освіти ОП Практична психологія. На зустрічі, зокрема, були присутні студенти перших курсів. А також студенти, які навчаються на 3 (Пп-32). Учасниками зустрічі були також завідувач кафедри доц. Людмила Магдисюк , куратор ПП-16 доц. Galina Kozak , гарант ОП доцент Ірина Грицюк. Тематика зустрічі стосувалась питань формування індивідуальної траєкторії навчання здобувачів ВНУ імені Лесі Українки.

Вкотре розповіли здобувачам про варіативний складник навчального плану, який відображений у Каталозі вибіркових дисциплін; порядок реалізації права вільного вибору та алгоритм запису на вивчення вибіркових освітніх компонентів.
Говорили про важливість для кожного здобувача враховувати його здібності, інтереси, потреби та формувати персональний шлях реалізації особистісного потенціалу через побудову індивідуальної освітньої траєкторії.
Студенти третього року навчання поділились своїм досвідом, що допоможе першокурсникам в їхньому шляху до реалізації бажання стати психологом.
Гарант: доц. Ірина Грицюк



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками