Стоп булінг!

 Два дні працювали у навчально-виховному комплексі «Ківерцівська загальноосвітня школа І ступеня – Ківерцівська гімназія Ківерцівської міської ради Волинської області» з актуальної на сьогодні теми – булінг у школі. Обговорювали поняття булінгу (38 % підлітків в Україні стали жертвами булінгу за ствердженням UNICEF). Обговорювали як розпізнати агресора і жертву, що є причинами і як чинити у конфліктній ситуації та протидіяти цькуванню.

Хочеться подякувати дирекції школи та класному керівнику за запрошення та відзначити активність і зацікавленість батьків.

Відповідно до запиту працівників школи та батьків, провели дослідження схильності до агресивної поведінки дітей та, за ініціативи батьків, дослідження взаємозв’язку поведінки дитини в школі та ситуації в сім’ї.

Хочу подякувати тим студентам факультету, які долучилися до проведення дослідження – студентці 4 курсу Дарині Тищук та студентці 2 курсу Марті Марійчук.

Приємно, що є такі вчителі та батьки, які не лише хочуть вирішити певні ситуації в школі, але й краще розуміти свою дитину і дізнатися про власні позитивні і менш негативні виховні впливи.

Далі буде обговорення результатів дослідження. Чекаємо зустрічей!














Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття