Співпраця

 Колектив кафедри практичної та клінічної психології Волинського національного університету імені Лесі Українки висловлює щиру подяку психологу Луцького центру професійно-технічної освіти Павук Інні Василівні за плідну співпрацю. 

Протягом тривалого часу на базі ЛЦ ПТО наші студенти, практичні психологи, проходили навчальні та виробничі практики, отримували кваліфікаційне освітнє навчання. 

Про Павук Інну Василівну студенти завжди відгукуються позитивно, як про щиру, добру, позитивну людину, кваліфікованого фахівця, який ділиться своїм професійним досвідом, практичними надбаннями.

Також слід відзначити, що Інна Василівна, постійно, всебічно і глибоко висвітлює проведену психологічну роботу, викладає корисні інформаційні матеріали на сторінці Фейсбук «Психологічна служба Луцького центру ПТО».

Павук Інна тісно співпрацює з кафедрою практичної та клінічної психології в контексті удосконалення і поглиблення власної професійної компетенції. Бере активну участь у конференціях, круглих столах, фестивалях, які проводяться на факультеті психології та соціології.

Також висловлюємо щиру подяку директору ЛЦ ПТО Завацькій Ользі Євгенівні за соціальне партнерство, доброзичливість, створення сприятливої і позитивної атмосфери для наших студентів на базі навчального закладу.      





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття