Випускники освітньо-професійної програми "Практична психологія"

 Моя мрія про вищу освіту почала здійснюватися лише 2014 року, коли я стала студенткою факультету психології. Ще з першого року навчання, який занурював у теоретичні знання загальних дисциплін, була можливість долучатися до практичних тренінгових занять і волонтерської діяльності, зокрема у роботі проблемної групи, яка була створена на базі кафедри практичної психології та безпеки життєдіяльності факультету психології нашого Університету.

Під керівництвом викладачів-наставників Мирослави Мушкевич, Ірини Грицюк, Людмили Магдисюк брала участь у корекційних заняттях із дітьми з проблемами розвитку та порушеннями поведінки. Саме ці практичні навички стали визначальними у виборі напряму професійної діяльності. Ще під час навчання видалася нагода влаштуватися на роботу в дошкільний заклад. У цій сфері продовжую працювати та поєдную навчання на магістратурі.

Навчання на бакалавраті пов’язане не тільки з навчальними чи практичними заняттями. Були й приємні події – можливість долучатися до різних культурних і розважальних заходів. Тож маю що пригадати…

Чотири роки пролетіли дуже швидко. Проте насолоджуватися студентським життям продовжила у магістратурі. І нехай карантин уніс свої корективи у навчальний процес, проте це новий досвід, який теж буде нашою історією. Я щиро радію, що знову повернулася на лаву студентства!

 

Людмила КОВАЛЬЧУК,

випускниця магістратури 2021 року, практичний психолог,

Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад/ясла-садок № 6

Луцької міської ради Волинської області»





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття