Випускники освітньо-професійної програми "Практична психологія"

 Навчання на факультеті психології та соціології подарувало найкращі студентські роки, про які я і мріяти не могла, коли вперше переступала поріг рідного «alma mater» – Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Сьогодні, працюючи у КЗВО «Волинський медичний інститут», із трепетом у серці згадую роки навчання на нашому факультеті. Викладацький склад постійно підтримував усі починання, допомагав реалізуватися, тим самим даючи дорогу в світ знань і професійних компетенцій.

Згадуючи кожну конференцію, науково-практичний семінар, написання статті або ж наукової роботи, участь у всеукраїнських олімпіадах і конкурсах, безперечно, усвідомлюю, що це лише мізерна частина практичної діяльності, яка відбувалася на факультеті. Неможливо перелічити усі ті заходи та поїздки, що мали одночасно науковий здобуток, а також це були подорожі з друзями, пізнання нових цікавих міст України та закордону.

Пишаюся тим, що факультет психології та соціології дає можливість не лише здобувати високопрофесійні знання, але й застосувати їх на практиці: участь у міжнародних і всеукраїнських конференціях, консультування при факультеті, співпраця з психологічними закладами міста та багато іншого. Усього не злічити.

Навчання на бакалавраті та магістратурі дало змогу отримати не лише якісні професійні знання, але й стати «лікарем» людських душ, які є найчарівнішими та найзагадковішими частинками людини.

 

Богдана ПАВЛОВА,

практичний психолог

КЗВО «Волинський медичний інститут»,

випускниця магістр 2021 року




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття