ПРАКТИЧНІ ПСИХОЛОГИ, ВІТАЄМО!

🎓
Впродовж 2 тижнів відбувалася державна атестація бакалаврів спеціальності 053 Практична психологія денної форми навчання.
Атестація проходила у два етапи: комплексний кваліфікаційний іспит та захист випускних наукових робіт. Студенти мали можливість виконувати завдання в аудиторії університету та дистанційно.
Під час іспиту здобувачі мали можливість показати свої теоретичні знання з вивчення дисциплін обов’язкового та вибіркового циклів: загальна психологія, психофізіологія, вікова психологія, соціальна психологія, основи наукових досліджень, психодіагностика, педагогічна психологія та багатьох інших.
При захисті наукових робіт важливою умовою було теоретичне обґрунтування та емпіричне дослідження проблематики відповідно до обраної теми. Акцент здобувачі робили на практичній частині свого дослідження: емпіричному дослідженні та аналізі його результатів. А також, важливою була розробка /впровадження корекційно-розвивальної програми чи тренінгової програми для певної вікової групи. Бакалаври психології ґрунтовно, на високому рівні презентували результати емпіричних досліджень на актуальні, важливі на сьогоднішній день проблематики у різних сферах практичної психології.
В склад екзаменаційної комісії входили висококваліфіковані фахівці у сфері психології: голова комісії – Брецко Ірина Іванівна, кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри психології Мукачівського державного університету. Члени комісії: Журавльова Олена Вікторівна, доктор психологічних наук, завідувач кафедри загальної та клінічної психології, Шкарлатюк Катерина Іванівна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології та психодіагностики, Гошовська Дарія Тарасівна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри педагогічної та вікової психології, секретар комісії Собко Валентина Григорівна.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками