ПРАКТИКА_МАГІСТРИ

СЕРЕДА
ПРАКТИЧНІ ПСИХОЛОГИ
Тренер: магістр Ксенія Даценко (ПП-54М)
Практика Йога-Нідра -
стан свідомості між неспанням і сном, що викликаний керованою медитацією. Деякі середньовічні тексти хатха-йоги використовують «йоганідру» як синонім глибокого медитативного стану.
Це потужна техніка медитації, яка розслаблює розум та тіло.
Під час сеансу вас проведуть через дихальні вправи та сканування тіла. Це приверне вашу увагу всередину, вводячи вас у стан свідомості, яка знаходиться на межі між неспанням та сном. Ці кроки дозволять досягти глибокого стану розслаблення, але без засинання.
У цьому пасивно активному стані наше тіло може відпочити. Це дозволяє тілу зцілитися, оскільки відновлює нервову систему. Поки ми лежимо у стані глибокої релаксації, наш розум може зосередитися на усвідомленості, і ми можемо відчути взаємопов'язану цілісність. Цей стан допомагає зцілити розум і тіло, пробуджуючи наше глибоке, всеприйнятне "я".

Йога-нідра може бути корисною для всіх груп населення. Однак вона особливо корисна тим, хто стикається з високим рівнем стресу і намагається відпустити ситуацію. Крім того, вона корисна для людей, які страждають від нестачі сну, травм та психічних розладів, таких як тривога та депресія. Небеса безмежні, коли йдеться про переваги, які можна отримати завдяки цій медитативної практиці. Тому незалежно від того, хто ви і яка ваша ситуація, практика Йога-Нідри може підтримати ваше здоров'я та благополуччя.
База практик: Психологічний консультативний центр ВНУ імені Лесі Українки


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками