Тренінг «Профілактика емоційного вигорання та підвищення стресостійкості працівників у процесі професійної діяльності»

 «Освітній простір» започаткував тренінги для газовиків шестигодинний тренінг на тему «Профілактика емоційного вигорання та підвищення стресостійкості працівників у процесі професійної діяльності» провів для газовиків відомий волинський кандидат психологічних наук Антоній Мельник. Він працює доцентом кафедри практичної психології та психодіагностики Волинський національний університет імені Лесі Українки, громадський представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області.

«В умовах воєнного стану на роботі важливо кожному мати психологічну пружність – вміння самовідновлюватися, чинити опір різним життєвим ситуаціям, зі стресом бути «на ти». Це допоможе тримати емоції, розум і тіло в нормі», - радить психолог Антоній Мельник.
У тренінгу взяли участь 14 працівників компанії з різних підрозділів. Однією зі слухачок тренінгу стала працівниця АТ «Харківгаз», яка дистанційно працювала деякий час у волинських колег.
«Ми – велика газова родина та всіх нас об’єднує одне завдання – надання якісних послуг споживачам, комунікації з людьми, обслуговування споживачів природного газу. Тому газовики повинні бути стресостійкими та здоровими», - додає організаторка тренінгу, начальниця навчального центру «Освітній «АТ «Волиньгаз» Яна Рожківська.
Захід відбувся у форматі жвавої розмови, з гумором, цікавими історіями, тестами та глибшим вивченням себе.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття