Обговорення навчального плану ОС Магістра освітньо-професійної програми "Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)

 До всесвітнього дня психолога, 23 квітня 2021 р. відбулася зустріч викладачів кафедри практичної та клінічної психології із студентами 5 курсу освітньо-професійної програми "Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)". 

На зустрічі були проаналізовані навчальні плани та освітньо-професійна програма "Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)" за 2020 р. та проєкти нових НП та ОПП.

Мирослава Торбіна запропонувала ввести до циклу нормативних дисциплін ОК "Психологічний супровід осіб з обмеженими можливостями", адже ця тема особливо гостро постає в умовах сьогодення.

Олександр Подоляк зауважив, що актуальною для практичних психологів була би дисципліна "Дизайн психологічного дослідження", де майбутні магістри набуватимуть навичками  планування та структурування методології наукових досліджень.

Лариса Максимчук повідомила, що цікавою та актуальною для магістрів була б дисципліна "Тренінг особистісного росту".

Валентин Мушкевич додав, що затребуваною на сучасному етапі розвитку суспільства є дисципліна "Психологія щастя".

Підводячи підсумки зустрічі, завідувачка кафедри подякувала студентам та зауважила, що їхні пропозиції будуть внесені до навчального плану освітньо-професійної програми "Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)". 










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття