Психологічний тренінг

 У неділю, 14 березня, у будинку культури села Городище відбувся психологічний тренінг «Дитинство в дорослому мені». На захід завітали батьки, представники різних поколінь, щоб обговорити свої взаємовідносини із дітьми, краще зрозуміти свої реакції, переоцінити власні принципи та методи виховання. 

Спікерка Раїса Федоренко провела зустріч у форматі тренінгу із застосуванням практичних вправ, де усі присутні мали нагоду повернутися до спогадів із дитинства, порефлексувати і поділитися досвідом.

«Це дуже цікавий досвід, – діляться враженнями учасники тренінгу. – Дуже сподобалися техніки та методики, які запропонував психолог. Мабуть, найбільш цінним стало те, що ми змогли глянути на наші життєві ситуації з іншого боку, а також поділитися спільними переживаннями».

Зустріч відбулася у рамках проєкту «Діалог поколінь – створення простору для міжкультурного обміну». Ініціатива впроваджується спільно Луцьким національним технічним університетом, Боратинською сільською радою та активними жителями громади за підтримки Британської ради в Україні.





Інформацію взято із сайту https://boratyn.silrada.org/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття