XV-й науково-практичний семінар «Актуальні проблеми практичної психології у Волинському регіоні»

 26-27 листопада на кафедрі практичної та клінічної психології був проведений щорічний, XV-й науково-практичний семінар «Актуальні проблеми практичної психології у Волинському регіоні». У зв’язку з пандемією COVID-19 в цьому році даний захід проводився дистанційно у форматі круглого столу. Тематика XV-го науково-практичного семінару була присвячена питанням залучення практичних психологів до участі в міжнародних проєктах та особливостям надання психологічних послуг в процесі реалізації таких проєктів.

Безкоштовну віртуальну платформу Zoom було надано громадською організацією NGO Development Foundation, представники якої приймали участь у нашому семінарі.
Спікер наукового семінару - Мельник А.П., доцент кафедри практичної та клінічної психології ВНУ імені Лесі Українки, член NGO Development Foundation.
Виступали:
Марта Пивоваренко, аспірантка кафедри практичної та клінічної психології ВНУ імені Лесі Українки, співзасновниця NGO Development Foundation.
Віталій Харечко, маркетолог, співзасновник та адвокасі офіцер NGO Development Foundation, консультант та тренер з самоорганізації громад та бізнес планування проєктів “Спільноти самодопомоги” Посольства США в Україні.
Олег Дучимінський, асистент кафедри теорії фізичного виховання та рекреації ВНУ імені Лесі Українки
Людмила Магдисюк, доцент кафедри практичної та клінічної психології ВНУ імені Лесі Українки




У рамках другого дня XV-го науково-практичного семінару «Актуальні проблеми практичної психології у Волинському регіоні» відбувся круглий стіл за участю стейкхолдерів, роботодавців, представників організацій, з якими налагоджена тісна співпраця, а саме: із директором Волинського обласного центру соціальних служб Панчуком В. Є.; практичним психологом Державної реабілітаційної установи «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» Сойко О. В.; психологом Луцького центру професійно-технічної освіти Павук І. В.; кандидатом педагогічних наук Замелюк М. І. (КЗВО "Луцький педагогічний коледж").
На зустрічі обговорили питання, що стосуються організації і реалізації ОПП Практична психологія та подальшої співпраці.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Зустріч із відомими випускниками

Бінарні заняття